Om mig

Hej och välkommen hit, till min sida!

Här kan ni läsa lite om mig, vad jag har gjort och vad jag eventuellt har för planer framöver.

Jag växte upp i på landet, med skogen runt knuten, utanför Stenungsund som ligger norr om Göteborg och Kungälv. Eftersom det var långt till vänner och civilisation så lekte jag oftast med min bror (fast vi slogs mest) eller själv. Vi sprang omkring i skogen och krigade mot indianer och grävde gropar till Kina. Vi kom aldrig fram men va glada ungar ändå.

I tonåren ville jag bli musikalstjärna. Gick fler musikalskolor än vad det finns, tror jag. Men efter ett tag kände jag att det var roligast när jag fick jobba med talad text. Så jag började söka mig mot Teaterhögskolorna. Jag fick söka många gånger men tillslut kom jag in på Teaterhögskolan i Malmö. Jag gick fyra helt underbara år där. Nojjade mycket över att hitta min karaktär, som de flesta nog gör, och ville vara bra och göra rätt… Men det var helt underbart!

Efter skolan fick jag jobba ett tag på Folkteatern i Göteborg. Det började med musikal. Så klart. Gick vidare till ett par barnföreställningar. Jag gillar ungar för de inte har filter som vi vuxna utan säger vad de tycker. Och jag gillar när de blir trollbundna och är fullständigt närvarande. Det inspirerar mig och jag försöker ha den attityden som måttstock när jag jobbar.

Jag filmar lite just nu. En väldigt indipendentproduserad skräckis. Vi har väldigt roligt och det är ett fantastiskt gäng som är med. Passionen för filmskapandet är helt enormt och jag anser mig lyckligt lottad att få vara med.

Jag sjunger fortfarande, dansar ibland. Regisserade en sommarteater i somras och har hundra projekt i huvudet. Jag har fler drömmar än vad som är nyttigt. Till exempel att filma en grym film med greenscreens, vajrar och hela baletten. Jag drömmer också om en slags helhetsupplevelse för barn. Har massa bra idéer om det så om ni är intresserade så ring!

Som skådis är jag lyhörd, men inte mesig. Jag är aktiv och engagerad. Och jag försöker vara en bra arbetskamrat. Jag är en glad person som uppskattar livet i mängder.

Kul att ni har hittat hit och jag hoppas vi ses någon gång.

Kram Sill